رؤيه مصريه

رؤيه مصريه

Egyptian vision
 
الرئيسيةالبوابهاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 سمك فيلية

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
rahma magdy
مشرفه
مشرفه


عدد المساهمات : 67
تاريخ التسجيل : 11/03/2011
العمر : 21
الموقع : الاسكندرية

مُساهمةموضوع: سمك فيلية    السبت مارس 12, 2011 11:48 am

8


شرائح سمك فيليه
2 ملعقة كبيرة ثوم مدقوق
2/1 كوب عصير ليمون
زيت للقلي
2/1 1 كوب دقيق
2 ملعقة كبيرة كمون
ملح و فلفل وبهارات

الطريقة

اخلطي الثوم المدقوق مع الملح والفلفل والكمون والبهارات وعصير الليمون في وعاء صغير.
اغمسي شرائح السمك في خلطة الثوم و غطيها جيداً ، ويتم عمل شرائح سطحية بطرف السكين في لحم السمك ليدخل بها بعضا من الخلطة .
يترك ليتبل في وعاء مغطى لمدة ساعتين على الأقل.
يوضع الدقيق في طبق وتغمس شرائح السمك في الدقيق حتى يغطيه جيداً.
يقدح الزيت على نار عالية وتقلى شرائح السمك على الجانبين حتى يصبح لونها بني ذهبي . تصفى على ورق لامتصاص الزيت الزائد.
يزين بالبقدونس المفروم و شرائح الليمون ويقدم . وصحتين Very Happy

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
dina
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
تاريخ التسجيل : 09/03/2011
العمر : 28
الموقع : Mansoura

مُساهمةموضوع: رد: سمك فيلية    الأحد مارس 13, 2011 4:19 am

قشطه انا بعمله كدا بس مش بسيبه ساعتين يعنى هيا ناقصه ساعه او اقل وبيتبل برده
ثانكس يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://egyptionvision.forumegypt.net
dina
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
تاريخ التسجيل : 09/03/2011
العمر : 28
الموقع : Mansoura

مُساهمةموضوع: رد: سمك فيلية    الأحد مارس 13, 2011 4:20 am

@dina كتب:
قشطه انا بعمله كدا بس مش بسيبه ساعتين يعنى هيا نص ساعه او اقل وبيتبل برده
ثانكس يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://egyptionvision.forumegypt.net
dina
Admin
Admin
avatar

عدد المساهمات : 197
تاريخ التسجيل : 09/03/2011
العمر : 28
الموقع : Mansoura

مُساهمةموضوع: رد: سمك فيلية    الأحد مارس 13, 2011 4:21 am

قشطه انا بعمله كدا بس مش بسيبه ساعتين يعنى هيا نص ساعه او اقل وبيتبل برده
ثانكس يا قمر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://egyptionvision.forumegypt.net
عمرو
مشرف
مشرف
avatar

عدد المساهمات : 29
تاريخ التسجيل : 10/03/2011
العمر : 30

مُساهمةموضوع: رد: سمك فيلية    الإثنين مارس 21, 2011 11:15 pm

يمكن غمس السمك فى الدقيق ثم بيض مخفوق ثم بقسماط قبل قليه
شكرا على الموضوع المتميز
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
سمك فيلية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
رؤيه مصريه  :: عالم المرأه :: المطبخ-
انتقل الى: