علبة بوريو جامبو
حليب بخيره( كيسين نص كيلو او كيس كيلو ) يعني كيلو لبن
(ممكن يتعمل بالحليب العادي بعد ما يتغلى ويبرد ويتلج ف الفريزر بس يستحسن بخيره لان طعمه بيكون احلى)
كوباية سكــــر ( حسب الرغبه ممكن يقل شوية عن كدا انا بحب السكر زيادة )
التحضير: 1-نضع اللبن في الفريزر فتره طويلة قوي ويبقى بدأ يظهر فيه قطع تلج وكمان مسقعين البسكويت عشان يطلع منعش
ومايمنعش تجيبو نص قالب تلج ويتحط معاه
2-نحط علبه البسكويت بسكوته بسكوته تتكسر نصين ولو حطينا تلج نزود كمان 3 بسكوتات عشان ميكونش خفيف
3-ونفتح الخلاط ونسيبه يسيح السكر شوية وكمان البسكويت يتخلط كويس قوي
4-وبعدين نقلبه بالمعلقه عشان البسكويت بيطلع فوق الوش وبيفضل اللبن تحت ...
5-وبعدين نصب فى كوبايه وياريت لو في شاليموو عشان الى يشرب يقلب كل شوية وجرب وعيش